Tapahtuman päälavan ohjelman avaa huippusuositun improvisaatioteatteri Stella Polariksen näyttelijä ja kouluttaja Elina Stirkkinen, joka perehdyttää yleisön rakentavan vuorovaikutuksen saloihin. Päivän mittaan lavalla nähdään mm. TTL:n johtaja Guy Ahonen, Anja Snellman, sekä Vierumäen edustajia luennoimassa ravinnosta ja liikunnasta. Päälavalla vierailee myös stand up-koomikko Jaakko Saariluoma, joka antaa yleisölle maistiaisia Ain naurain työtäs tee! -kiertueensa annista.

SPR puolestaan tarjoaa käytännön ensiapuvinkkejä ja pientä päivitystä itse kunkin otteisiin hädän hetkellä. Ohjelma huipentuu iltapäivällä Mato Valtosen ja Kalle Isokallion uuden luentoproduktion ensi-iltaan! Kaikille avoimia workshoppeja löytyy niin tunnin kuin koko päivän mittaisina. Tarjolla on mm. Muistiklinikka, Selkäklinikka, Vierumäen liikunta- ja ravintoklinikka sekä TTK:n tarjoama Työhyvinvointiklinikka. Ilona Tuotannon koko päivän klinikalla tarjotaan mm. vinkkejä kiireen keventämiseen, käydään Unikoulussa ja koetaan ilmapiiriä kohentava Kipinä & hitsauspaja sekä paljon muuta.

Arja Koriseva astuu estradille luennoitsijan roolissa, ja antaa vinkkejä mm. esiintymisjännityksen taltuttamiseen. Laaja messualue näytteilleasettajineen kutsuu kävijöitä tutustumaan työ- ja yleistä hyvinvointia edistäviin tuotteisiin ja palveluihin. Myös Työterveyslaitoksen koordinoima Työhyvinvointifoorumi on osana kevään tapahtumaa. Ovet ovat avoinna klo 9-17 ja tapahtuma on maksuton!

1 kommentti

HEI!! Keikka listan mukaan ARJA huomenna Kivitipussa,mutta esim.Ykköset lehden mukaan siellä huomenna Tomi Markkola??????

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.