Tänään oli perinteinen Häkärinteiden ulkoilu- ja laskettelupäivä kehitysvammaisille ja liikuntarajoitteisille. Asikaisen Hannes säesti kitarallaan, minä lauloin ja laulatin. Olen ollut mukana tosi monena vuonna ja ihanaa, että tänäkin vuonna pääsin mukaan tähän perinteiseen päivään!

Onnittelin Häkärinteitä ja johtajaa, Kirjavaisen Jukkaa sekä avopuolisoansa Hilkkaa ruusuin ja shampanjoin. Hekin yllättivät minut aivan valtavalla ruusukimpulla: 25 kpl, kun meillä sama on juhlavuosi! Lauloin jälleen tiara päässä, niinkuin olen ajatellut esiintyä joka kerta. Laitoin pienen kruunun myös Jukan päähän, sillä onhan hän todellinen kuningas omalla alallaan. Sää oli kertakaikkisen upea ja aurinkoinen! Rinteet huippukunnossa, jota on vaikea uskoa, kun muualla ei ole lunta! Mutta Häkälllä voi lasketella täyttä Häkää vielä pitkään! Kaikki mukaan!

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.