Mutta tässäpä hieman ajatuksiani menneestä ja tulevasta.

Kesä käynnistyi ensin verkkaisemmin, mutta kiihtyi sitten normaaliin vauhtiinsa! Pidin jopa pienen loman ennen juhannusta. Muksut pääsivät kesälaitumelle ja saimme juhlia perheemme ensimmäistä valkolakkia. Olin sydämessäni todella kiitollinen ja onnellinen – ylpeäkin tuoreen ylioppilaan äitinä. Sain pitää juhlapuheen kaikkien vanhempien puolesta Jyväskylän Lyseon juhlassa – se oli merkittävä kokemus. Muistan niin hyvin omat lakkiaiseni ja nyt jo esikoiseni niitä juhli…kyllä elämä todella lipuu nopeasti. Nauttikaamme siis hetkistä!

Fortuna vm. 2014

Fortuna vm. 2014

Juhannukselta lähdimme Fortunan kanssa tanssittamaan teitä tunnelmallisille kesälavoille. Olimme harjoitelleet mukaan monia vanhoja tanssibiisejä, sillä niiden myötä syttyy aito kesälavameininki! Joukossa tietty omia tärkeitä tanssittavia lauluja. Meillä on Minnan ja miehien kanssa hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki! Olen niin onnellinen heistä! Heitelkää meille rohkeasti laulutoiveitanne tulevaa varten; rakennetaan yhdessä hienoja hetkiä!

Kesä lämpeni lämpenemistään ja lavoilla olikin tosi kuuma! Onneksi ette pelästyneet lämpöä vaan otitte kanssamme ilon irti ikäänkuin etelänöistä!

Mahtavaa oli kokea tuollainen lämmön määrä Suomessa. Olen aina sanonut, että olen syntynyt väärään maahan, kun niin paljon nautin lämpimästä.  Nyt heittäydyin täysillä nauttimaan ja olin mahdollisimman paljon ulkona. Kotonakin sisähommat jäi… no, nythän tulikin jo sateet ja aikaa siivouksille!

Kesälavojen lisäksi sain konsertoida Jounin kanssa tiekirkoissa, upeita hetkiä! Varsinkin Rengon yökirkko jäi lähtemättömästi mieleen. Tunnelmaa, kauneutta ja lämpöä ilmassa. Kaiken suuren naurun ja kikatuksen keskellä on valtava voima joskus vähän itkeäkin yhdesssä…

Pitkästä aikaa vierailin Ylläksellä Ylläs soikoon -tapahtumassa ja siellähän oli mukavaa! Minnan kanssa konsertoimme ensi kerran kappelikonsertissa ja innostuimme: näitä lisää! Kappeli on minulle tuttu jo Jounin ja minun konserteista, oemme siellä jälleen ensi kuussa ruskaa vastaanottamassa. Tulkaahan ihastelemaan Lapin lumoa…

Mäkimattilan Kyöstin kanssa tanssitettiin ja lusthia pidettiin, sillä en ollut pitkään aikaan laulanut esimerkiksi Riemuliiterillä ja olihan aikamoinen meininki. Paikka oli saanut uudet vetäjät ja ilo oli ylimmillään. Tanssi on kertakaikkisen ihana liikunta- ja seurustelumuoto! Myös Äkäshotellissa oli tosi hauskaa!

Kesä alkaa hiipua ja samoin kesälavat sulkeutuvat vain avatakseen ovensa jälleen ensi keväänä.

Syksy tulee ja sen myötä juhlat! Olen suunnitellut kovasti Niemen Rikun kanssa juhlakonserttiani. Rikuhan on mahtava kaveri, jonka kanssa teimme yhteistyötä ensimmäisen kerran jo v. 1996 suuren Tangokiertueeni kera. Riku ja Laineen Veijo työstivät silloin kanssani ensimmäisen tangolevyni ja sen myötä kiersimme konserttisaleja, juontajana oli Heikki Paavilainen (prinssini ensimmäisessä musikaalissani Tuhkimo-kenpä hukassa) ja orkesterina oli Jyväskylän sinfoniaorkesteri. Olihan ne aikoja!

Tänä vuonna kruunaushetkestäni Seinäjoella tulee kuluneeksi 25 vuotta, tuntuu huikealta ja uskomattomalta! Olin silloin 24-vuotias… eli yli puolet elämästäni olen ollut siniverinen, hih! En saanut silloin kruunua vaan painavan MTV-mitalin, siksi laitan kutreilleni siskoltani Eijalta saadun kruunun aina kun laulan… välillä tossin kruunu on ollut luomakunnan luomaa eli kukkasia.

Juhlavuoden kunniaksi haluan kiittää teitä kaikkia uskollisia kanssakulkijoita konsertilla. Haluan sen olevan jotain sellaista,mitä ei aiemmin ole ollut. Eli Riku Niemi Orchestra, Rikun ja mun energia höystettynä ikivihreillä,muistorikkailla sävelmissä. Sellaista on tarjolla syyskuussa!

En ole halunnut tehdä tästä konsertista historiallista, kronologisesti etenevää tarinaa vaan haluan jakaa kanssanne lauluja,joilla on ollut merkitystä,jotka ovat kertakaikkisen ihania! Tiedän niiden soivan aivan erityisellä tavalla ison orkesterin kanssa.Tulethan mukaan! Saan näin kiittää sinua henkilökohtaisesti kaikista näistä vuosista!

Olen kovasti kuunnellut uutta musiikkia ja halunnut sitä teille levyttääkin. Se ’helmi’ odottaa vielä tuloaan ja sen myötä koko albumi. Olen kuitenkin hyvin toivorikas uuden musiikin suhteen, joten eiköhän uusi äänitekin tässä syntyne. Nyt mennään vielä ihania aikoja muistellessa.

Joulua kohti sitten jouluisia lauluja, mutta siitä lisää tuonnempana.

Nautitaan nyt syksyn tuoksuista ja väreistä – ja tavataan pian!

Taidanpa lähteä kanttarelleja etsimään ja samalla lauluja teille miettimään!

Ihanaa kaikkea Teille,
Arja

1 kommentti

Sari Laine sanoo:

Kiitos Arja ja Jouni
Tunnelmallisesta ja ihanasta konsertista Levin Marian kappelissa 16.9.2014
Saitte kyyneleet silmiimme <3
T. Sari ja Päivi

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.