Tästä se taas alkaa! Kesän keikat! Ihanaa aikaa, kun väki lomailee, laulu soi ja aurinko paistaa. Luonto on kauneimmillaan ja tarjoaa ihania hetkiä ihan sellaisenaan: voi pulahtaa uimaan, kerätä luonnon herkkuja talteen tai tehdä eväsretken läheiselle saarelle. Sitä kaikkea tehdään ainakin meillä!

Kesäkeikoilla mukanani kiertää jo teille tuttu ryhmä. Olen iloinen, että saan jatkaa yhteistyötä Minnan ja kumppaneiden kanssa. Hienoja tyyppejä, loistavia muusikoita ja aivan mahtavia työkavereita!

Tanssikeikkojen lisäksi teen kirkkokonsertteja Jounin kanssa. Tulethan siis hetkeksi rauhoittumaan kesärientojen keskellä omiin ajatuksiin ja tunteisiin tunnelmallisiin tiekirkkoihimme.

Olen mukana Kävele sydämesi puolesta -kampanjassa ja mietin tietenkin, että tanssiessa ihminen ottaa vaikka kuinka monta askelta! Joten käy rekisteröitymässä kampanjan nettisivuilla ja lasketaan yhdessä, miten tehokas liikuntamuoto tanssi onkaan! Niin mielelle kuin kehollekin!

Hyvää juhannusta ja ihanaa kesää! Nähdään keikoilla!

Rutistaen,
Aikku

1 kommentti

Annastiina sanoo:

Arkityönsä väki lopettaa,
kaikki iltaa jo odottaa.
Kalliolle kokko kohoaa,
kunhan yöhyt ennättää.
Sielläpä silloin ne laulut soivat,
suuret, pienet kun karkeloivat.
Räiskyellen kokko palavi,
kesäyöhön sammuvi.

oikein hyvää juhannusta ja kesää Arja sinulle ja koko perheellesi!

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.