Hyvää uutta vuotta 20132013… Mihin aika onkaan mennyt? Ensi vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun minut kruunattiin (ilman kruunua!) Tangokuningattareksi… Se olisi juhlan paikka ensi vuonna!

Tämä vuosi käynnistyy leppoisasti ja lomaillen. Tosin ensi viikonloppuna aloitan jo työt, olen kouluttamassa Mikkelissä esiintymistä työssään tarvitsevia. Näitä koulutushommia ja luentoja tahdon ehdottomasti tehdä lisää tänä vuonna! Koen, että minulla on niissä paljon uutta annettavaa.

Keväällä ja kesällä teen keikkoja mahtavan orkesterini kanssa, jota johtavat Minna Lintukangas ja Tuomas Lehto. Olemme viritelleet jo ohjelmistoajatuksia ja meille taitaa tulla aimo ripaus nostalgiaa mukaan tanssi-iltoihin!

Tanssikeikkojen lisäksi teen konsertteja Jouni Someron kanssa koko vuoden ajan kirkoissa, konserttisaleissa, pohjoisen kappeleissa ja yksityistilaisuuksissa. Meillä on todella metka ajatus muhimassa, uusi ja viihteellinen, josta en vielä uskalla paljastaa enempää… Mutta ehkä jo tänä vuonna päästään sitä toteuttaa!! Ensi vuonna viimeistään…

Jouluna (hurjaa ajatella niin pitkälle, mutta siitäkin on jo kyselty) teen konsertteja Jounin kanssa kirkoissa. Salien vuoro on vasta ensi vuonna isolla orkesterilla. Näin ainakin nyt kaavailen. Ja saattaa olla, että vasta ensi vuonna teen uuden levynkin. Katsotaan, millaisiin aatoksiin Vainion Ilen kanssa siitä päädytään. Tänä vuonna sen sijaan saattaa tulla yksi teemalevy erään toisen (hienon!!) artistin kanssa. Samaisen herran kanssa teen elokuussa myös revyy-tyyppistä iltaa, mutta tästä pian lisää!

Näyttäisi sille, että tämä vuosi on musikaaleista vapaa, mutta lavalle tahdon ehdottomasti niissäkin merkeissä, kun oikea aika, paikka ja rooli osuu kohdalle. Ehkä jo ensi vuonna?

Elämää ei voi selittää… Mutta tehdään siitä tänäkin vuonna mahdollisimman ihana ja hyvä! Terveyttä, rakkautta, iloa, onnea, menestystä ja mukavia, yllättäviä käänteitä tähänkin vuoteen meille kaikille!

Rutistaen Aikku

3 kommenttia

Kiitos Arja ihanista kuulumisistasi ja vielä kerran kiitos ihanasta joulukonsertistasi Hietamalla.Oikein hyvää tätä vuotta sinulle,perheellesi,Millalle ja koko tiimille!

Tosiaan tässä mennään hurjasti ajassa eteenpäin, mutta näin hullaantuneena jouluihmisenä odottelen intopinkeänä jo vuoden 2014 joulukonserttikiertuetta isoissa saleissa. Niissä on sitä jotain, kiitos Arja ja kaikkea hyvää Sinullekin <3

Heli Alkio sanoo:

Jep, minäkin kyllä innostun enemmän saleista kuin kirkoista… :) Mutta laivalla oli kivaa, hyvä meno ja hieno screen.. :D

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.