Kiireiset terveiset tien päältä! Nyt se aika vuodesta on taas menossa, kun saa mennä tukka putkella! Jouluiset kirkkokonsertit työllistävät ihanasti ja monenlaista ohjelmistoa olen saanut jälleen opetella: ensinnäkin yhteiset konsertit Jounin kanssa, sitten yhteiset konsertit Hannun kanssa, sain käydä vierailulla Laukaan Järvilinnassa musiikin opiskelijoiden konsertissa sekä Humppilassa kanttori Tiina-Maria Kaupin kutsusta konsertoimassa hänen kanssaan…. Monenlaiset ohjelmistot surraavat päässä, että minun elämäni on nyt yhtä joululaulua vaan!

Mutta on tämä vaan ihanaa aikaa! Olen sanomattoman kiitollinen, että olette niin runsaslukuisina tulleet paikalla ja tulkaa jatkossakin! Juvan kauniissa kirkossa, jossa muuten minun ja Jounin hengelliset levyt ovat äänitetty, oli paikalla peräti 1300 ihmistä! Eilen Turun kirkossa oli yli 500 henkeä ja kuulemma huominen Kouvolan kirkkokonsertti on myyty jo ennakkoon loppuun. Olemme Jounin kanssa todella onnellisia ja ilahtuneita tästä upeasta vastaanotosta. Kiitos teille, että saamme laulaa joulun teidän sydämiin!

Eilen oli hurja päivä: meillä oli konsertti päivällä Kurikassa ja illalla Turussa! Sää ei tälla kertaa antanut yhtään armoa matkalaisille, vaan lunta pyrytti koko matkan. Vielä vähän ennen konsertin alkua asettelin äänentoistoa paikalleen, mutta konsertti pääsi ajallaan alkamaan Turussa ja tunnelma oli upea. Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne. Näin sitä säiden armoilla mennään mahdollisimman turvallisesti.

Näin pikaiset kuulumiseni teille, nähdään konserteissa, lämpimästi tervetuloa. Nautitaan joulun läheisyydestä yhdessä!

Rutistukset Aikulta.

3 kommenttia

Suuren suuri kiitoshalaus Aikku Kouvolan konsertista! Loppuunmyyty kirkko sai todistaa aitoa tunnetta, lämpöä ja rakkautta sekä huikaisevaa laulullista lahjakkuuttasi. Joulu on saapunut Kouvolaan, Rakkautta jouluusi!

Matti Salonen sanoo:

Suuret kiitokset Arjalle ja Jounille upeasta ja tunnelmallisesta Hämeenlinnan ja Forssan konserteista.Toivottavat Anne ja Matti

Pekka sanoo:

Kaavin kirkko (sijaitsee koillis-savo lähellä Kuopio) oli myös täynnä, 650 hlö, ja 19.12 ilta oli herkkyyttä täynnä. Kiitokset Arja ja Jouni – jäitte varmasti sydämmin. Nyt Joulu Saa tulla! Hyvää ja rauhaisaa joulua ja rakkauden täyteistä uutta vuotta.

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.