Photo

Kesäiset lavat ja tapahtumat ovat ohi – on aika aloittaa matka syksyyn.

Iloinen mieli löytyi alkukesän koleudesta huolimatta ja elokuu on suonut niin paljon auringonpaistetta,että sen voimalla porskutamme pitkälle.Kiitokset kaikille tanssien järjestäjille ja tanssiväelle! Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kesää.

Hahmottelemme Minna-kapellimestarini kanssa kesän keikkapaikkoja, joten laittakaa tulemaan toiveita lavoista, joilla haluaisitte meitä nähdä! Ilolla tanssittaisin teitä pitkästä aikaa myös talvisemmillakin tanssipaikoilla! Niin ja heitelkää toiveita lauluista, joita halauaisitte kuulla ja tanssia! Ohjelmistopäivitykset alkavat…

Valitut Palat julkaisee jouluksi mittavan kokoelman koko tuotannostani. Sinne olen valinnut mukaan monia omia suosikkejani.Mukana taitaa olla minun ja Helmut Lotinkin duetto…

Tästä vuodesta tuli nostalgisempi kuin osasin arvatakaan!
Kun lupauduin kirjoittamaan kirjaa matkastani artistiksi ja artistina, en olisi arvannut sitä työn, ajan ja ajatuksen määrää, minkä se on ottaa.
Koko vuoden projekti on pyörinyt mielessä. Olen kirjoittanut välillä pitkään yhtäjaksoisesti aamusta iltayöhön ja toisinaan muutaman rivin vaikka tanssilavan takahuoneessa.
Olen penkonut lehtileikelaatikoita, valtavan määrän muistorikkaita valokuvia, lukenut kalentereitani ja palautellut mieleen kaikkea sitä, mitä olen tehnyt ja missä olen ollut mukana. Aika monessa.

Hidasta ja mielenkiintoista puuhaa. Valokuvista, joita on otettu konserteissa ja keikoilla näen, kuinka tekin olette varttuneet ja kuinka uskollisesti olette kulkeneet rinnallani artistin matkaani! Uskomatonta, että olette jaksaneet ja innostuneet! Miljoonasti kiitoksia kaikesta!

Eikä tämä ole kuin välitilinpäätös, sillä matkamme jatkuu! Minulla ainakin on aivan valtavasti ideoita, joiden kimppuun haluan käydä heti,kun kirja lähtee painoon… Se tapahtuu pian,sillä kirjan julkaisupäivämäärä on lyöty jo lukkoon: 20.10.2015. Vierailen Arto Nybergin ohjelmassa 18.10. kertomassa kirjastani. Jännittää. Kirjoittaminen ei ole ollut helppoa, vaikka kirjoitan itselleni melkoisen tutuista asioista kokemuksen ja näkemysteni kautta. Muistoissa on vain minun muistini ja voin hyvinkin muistaa joitan asioita väärinkin. Kirjoitusapuna minulla on ollut pitkäaikainen toimittajatuttavani Hellevi Pouta. Hän on pitänyt asiat raameissaan ja potkinut minua pepulle ja ohjeistanut. On paljon helpompi puhua elämästään ja artistiudesta kuin kirjoittaa siitä mielenkiintoisesti. Toivottavasti olemme siinä onnistuneet!

Vuodesta tulee myös hiukan muutosten vuosi, sillä Milla ei jatka enää kokopäivätoimisesti minun töissäni, vaan saan napata hänet matkaani eri projekteihin. Esimerkiksi konserttikiertue-järjestänä hän on aivan lyömätön, rautainen ammattilainen!
Hienoja, tiiviitä yhteistyövuosia. Olen sanattoman kiitollinen Millalle – kaikesta.

Matka jatkuu.
Lupaan kirjoittaa teille useammin, ollaan aktiivisia ja pidetään hauskaa yhdessä!

Luodaan uutta!
Ilolla,
Arja

Kommentoi!

Kirjaudu sisään jonkin jo käyttämäsi palvelun tunnuksilla (tällä hetkellä Facebook, Twitter, Google, OpenID, Windows Live). Arjakoriseva.fi käyttää tietojasi vain tunnistamiseen.