Nyt kävellään sydämen puolesta!

Olette varmaan jo huomanneetkin, että olen tänä vuonna Sydänlähettiläs. Se on suuri kunnia. Tavoitteeni yhdessä Pirkko Mannolan kanssa on innostaa ennenkaikkea aikuisia naisia, mutta toki kaikkia muitakin kävelemään sydämen puolesta ja näin huolehtimaan omasta hyvinvoinnista.

Sanoin taannoin MTV3:n haastattelussa, että olen laulanut ihmisille rakkaudesta ja halunnut antaa jotain heidän sydämiinsä tunnetasolla. Tämä on luonnollinen jatkumo elämäntyölleni. Sellaiseksi minä sitä jopa kutsuisin.

Itse hoidan sydäntäni syömällä terveellisesti. Tottakai siihen kuuluu välillä herkuttelu, mutta pyrimme kotona syömään hyvää kotiruokaa, tuoreista aineksista tehtynä. Salaattia, kalaa, kanaa, kasviksia. Käytämme paistamiseen oliiviöljyä ja mieluusti kaikkia muita mausteita, kuin suolaa. Sen lisäksi harrastamme yhdessä hyötyliikuntaa: kävelemme luonnossa ja hiihdämme jäällä. Lisäksi käyn pelaamassa salibandya Toivakan koululla ja näin talvisin käymme tietenkin laskettelemassa, usein ihan naapurissa, Häkärinteillä.

Nukkumista pyrin harrastamaan aina kuin mahdollista. Onneksi olen hyvä ottamaan tirsoja missä vain, hih!

Hyvää sydänhuoltoa on myös olla rakkaitaan lähellä, viettää heidän kanssaan aikaa, keventää hyvillä keskusteluilla sydäntä ja nauraa, kun naurattaa. Mikään ei tee parempaa keholle, mielelle ja sydämelle, kuin nauraminen vedet silmissä!

Toivon sinulle sydäntervettä kevättä! Nautitaan lähestyvästä keväästä (sieltä se tulee, vaikka parasta aikaa kun kirjoitan tätä, Toivakassa tupruttaa huolella lunta … No, hiihto- ja laskettukausi jatkuu vielä siis vähän aikaa. Keväthangilla!).

Sydämellä,

Aikku

One thought on “Nyt kävellään sydämen puolesta!

Vastaa