Terveiset yllättävältä syyslomalta …

Täällä niistän nenään Susiniemessä ja kärsin ärhäkästä flunssasta. Se onnistui tarttumaan matkaani Kemijärveltä, jossa olin kuvaamassa Taivaan tulet-tv-sarjaa. Kylläpä nautin kovasti tästä uudesta haasteesta! Näytellä kameran edessä! Onhan sitä joskus tullut Körmyä ym. tehtyä, mutta siitä on kulunut jo kovasti aikaa. Minulla oli siis tässä ihan oikea rooli ja tuloksia nähdään sitten myöhemmin televisiossa. Olen iloinen saamastani kannustavasta palautteesta ja toivon, että tämänkaltaisia töitä tulisi tulevaisuudessa lisää.

Joo,  tosiaan tuli yllättävä syysloma! Musiikkiteatteri Koitto meni yllättäen konkurssiin ja se tarkoittaa sitä, että en päässyt palaamaan Avan nahkoihin tänä syksynä, vaikka niin piti. Harmittaa. Olisin kovasti tahtonut tämän musikaalin esittää yleisölle  myös Helsingissä, odotin sitä kovasti! Nämä ovat kuitenkin asioita, joihin pitää tässä haastavassa taloustilanteessa sopeutua. Ja tiedämmehän me, että ei kukaan tällaista tahallaan tee! Olen luonnollisesti harmissani koko työryhmän ja Lairikoiden puolesta, mutta uskon, että Koitto palaa jossain kohtaa takaisin entistä uljaampana ja yheistyömme voi sitten jatkua.

Juuri sanoin Millalle yksi päivä, että pitäisin mielelläni kuukauden loman, suunnittelisin tulevaa ja olisin kotona perheen kanssa. No, nyt se toive ainakin toteutui! Milla sanoikin, että kannattaa olla tarkkana, mitä toivoo, toiveilla kun on tapana toteutua ….

Tauko mahdollistaa sen, että teen Someron Jounin kanssa myös hengellisen joululevyn! Äänitämme sen syksyn aikana Juvan kirkossa ja saamme sen mukaamme jo tämän vuoden jouluisiin kirkkokonsertteihin. Nauroimme Jounin kanssa, että ensin näitä levyjä suunnitellaan vuositolkulla ja sitten niitä tehdään puolen vuoden aikana kaksi! No, kun on kerran vauhtiin päästy …

Ensi vuonna teen ainakin tanssikeikkoja jonkin verran, parasta aikaa pohdimme erästä teatterikiinnitystä, tahdon kouluttaa laulajanurasta haaveilevia ja ehkä puhua positiivisen energian ja jaksamisen puolesta. Konserttejakin tahdon tehdä niin kirkoissa kuin saleissakin. Ja uuden levyn … Näistä lisää myöhemmin.

Ai niin, katsokaas tarkkaan Syksyn Sävel Retro-ohjelmaa, meikäläinenkin siinä tulee vilahtamaan … Ja olen mukana myös Vantaan Viihdeorkesterin Varaslähtö jouluun-konsertissa, joka taltioidaan tv:lle.

Iloa ja väriä jokaisen syksyyn! Näemme konserteissa!

Rutistaen Aikku

4 thoughts on “Terveiset yllättävältä syyslomalta …

  1. Voi ihanat kuulumiset, kiitos Aikku! Odotan mielenkiinnolla Taivaan tulet ulostuloa, oli nimittäin siitä just tänään töissä puhetta kahvepöydäs, ku työkaverin avovaimo (Eija Kyllönen) on sielä myös näyttelijäkaartis mukana ja työkaveri kyseli, että tiesitkö Arjan olevan siellä… No tottahan toki mää tiesin.

    Nautihan nyt yllättävistä vapaista oikein täysin rinnoin ja parantele flunssaa kynttilän valossa viltin alla :) Tapaamisiin taas jossain saleissa tai parketeilla. Mukavaa Syksyä!

Vastaa