Tulkoon Joulu…

Otsikon mukaisesti olen toivotellut joulun tervetulleeksi jo monissa kirkoissa tämän joulun alla.
Aivan ihanaa on ollut! Joululauluihin ei ehdi kyllästyä, vaikka niitä laulankin  miltei joka päivä. Ilokseni olen huomannut,että konserteissa on ollut todella paljon uusia tuttavuuksia. Se tuntuu ihanalta näin 24 konserttivuoden jälkeen… Toivottavasti kovin moni ei odota vielä seuraavia 20 vuotta; silloin olen jo eläkkeellä! Hih.

Koko vuoden olemme jakaneet monenlaisia lauluja ja hetkiä. Suurkiitos teille kaikille,että olette olleet mukana. Olette minulle tärkeitä. Nyt on aika joululaulujen ja sitten pidän lomaa tammikuulle.

Tämän vuoden konserteista suurimman osan olen tehnyt Someron Jounin kanssa kirkoissa. Voit mennä meidän sivuillemme tutustumaan ja tykkäämään… Ensi vuonna olisikin sitten aika juhlia: 25 vuotta Tangokuningatar-tittelin voitosta! Hurjaa, miten nopeasti vuodet ovat vierineet! Toki paljon niihin mahtuukin, mutta silti… Nyt painan jarrua, jotta elämän kello hidastuisi.

Suunnitelmia tulevalle on jo olemassa, mutta niistä lisää alkuvuodesta! Nyt on aika suurten juhlien!

Syksyn tein aika maltillisesti töitä ja lomailinkin tiiviin kesätyörupeaman jälkeen. Tuntui oikein hyvältä hetken hengähtää, harjoitella ja suunnitella tulevaa rauhassa. Toki ajattelin saavani paljon enemmänkin vapailla aikaan, mutta kodin touhut houkuttelivat… Kaappien siivoaminenkin järjesti sieluani. Jotain konkreettista laulujen jälkeen…

Piipahdin itsenäisyyspäivän aikaan Rovaniemellä Lapin sotilassoittokunnan solistina Lehtosen Hannun kanssa.Oli kertakaikkisen juhlavaa laulaa isänmaallisia lauluja sotiemme veteraaneille ja juhlaväelle. Ohjelmassa oli mm. Evakon laulu ja Reino Helismaan lauluja.

Pidimme konsertin myös Kemijärvellä ja kapellimestari musiikkimajuri Juha Tiensuu kutsui minut lavalle “Marja Vuorelana” ja yleisö oli pähkinöinä! hih. Joku teistä saattoi katsoa Taivaan tulet -sarjaa, jossa olin mukana. Sarja kuvattiin Kemijärvellä ja näin ollen kaikki sarjassa mukana olleet ovat kuin puoliksi kemijärveläisiä. Olen kiitollinen Väänäsen Karille, että sain olla mukana!

Nautitaan joulun tunnelmasta, tuoksuista, herkuista ja ennen kaikkea kiireettömyydestä. Toivon, että jokainen saisi mahdollisuuden hetken pysähtyä ja ihmetellä elämää ihan rauhassa. Sitten otamme ilolla vastaan uuden vuoden 2014 ja juhlitaan!

Voimia kaikkeen tuohon ja ennen kaikkea elämäniloa kera rakkauden!

Rutistaen,
Arja

6 thoughts on “Tulkoon Joulu…

 1. Kiitokset päiväkirjakuulumisista.Innolla odotamme vuoden 2014 tapahtumia. Suuret kiitokset 17.12.2013 Musiikkiteatteri Palatsin joulukonsertista. Meidän jokaisen olisi hyvä hiljentää vauhtia Jouluna. Kuu valaisi pilviverhon takaa kotimatkaamme ja antoi jouluisen tunnelman.
  Terveisin Anne ja Matti

 2. Heipä vaan hei Arja kuin kaikki muutkin! Olen ollut Arja, sinun fanisi ihan pikku pojasta lähtien yhdeksänkymmentä luvun puolivälin paikkeilta! Olen aina ihaillut iloisuuttasi, positiivisuuttasi ja upea laulutaitoasi. Olet kyllä todellakin Suomi-viihteen todellinen kuningatar! Toivottavasti saamme yhä vain vielä pitkään nauttia hersyvästä naurustasi, kauniista lauluäänestäsi ja hienoista esiintymisistäsi. Toivotan sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi esiintymään ja/tai muuten käymään Suonenjoen mansikkakarnevaaleilla. Kiitos sinulle Arja kaikesta ilosta, viihteestä ja rakkaudesta jota tuot ihan kaikille vuodesta toiseen! Oikein hyvää ja rauhallista Joulua sinulle Arja sekä kaikille muille ja onnea tulevalle! Ystävällisin terkuin Jake @ http://jake.suntuubi.com/ :)

 3. Kiitos Arja kivoista kuulumisistasi.Ensi vuoden konsertteja jo innolla tässä odottelen.
  Hyvää tulevaa vuotta Arja sinulle ja tietysti myös kaikille faneille!<3

  p.s.Muistakaahan katsoa huomenna kansansankari Arja Koriseva-ohjelma.Yle tv 2 klo:12.10
  Aika vähän huono töissäkävijöille,mutta näkyy onneksi yle areenassa.Ohjelma on uusinta vuodelta 2011,nimi oli silloin vain Arja koriseva elämän estradeilla.

 4. Hei!
  Olemme olleet koko sydämestä aina mukana kun mahdollista kuuntelemassa Sinun kaunista laulua. Olemme siinä mielessä samalla aikajanalla, että lapset kasvaa aikuiseksi, meillä jo muuttaneet pois kotoakin vuosia sitten. Kitikin, on jo kahden lapsen äiti, neljä vuotiaana kantoi tonttulakki päässä Sinulle joulukukkaa, eikä millään meinannut Tamperetalon korokkeelle päästä. Aika menee, vuodet kuluu, minä pääsen naisen ikään kohtapuolin. Konsertit ovat olleet ihania, iloisia ja koskettaviakin. Tulemme varmasti jatkossakin Sinua ja Teitä kaikkia katsomaan. Toivon Teille kaikkea hyvää ja erityisesti turvallisia kilometrejä, varokaa hirviä ja poroja! Älkää ajako liian väsyneenä! Iloisin terkuin Päivi

Vastaa