Luentokonsertti / Esiintymiskoulutus

Arja Koriseva on innostava ja karismaattinen puhuja. Hänen luentonsa ovat ajatuksia herättäviä, voimaannuttavia ja positiivista energiaa säteileviä. Hän haastaa kuulijansa peilaamaan luennon teemoja omaan elämäänsä ja vahvistaa ajatuksia lauluilla.

Elämän kuusi tärkeää osa-aluetta ovat tutkitusti terveys, perhe, parisuhde, ystävät, harrastukset ja työ. Näihin peruspilareihin nojaten Arja pohtii elämää omakohtaisin esimerkein ja tuo näkökulmia sekä oivalluksia elämänlaadun parantamiseksi. Yrityksille räätälöidyissä luennoissa aiheina ovat lisäksi mm. esiintyminen, vuorovaikutus, työn ja arjen balanssi, ilon ja positiivisen voiman lähteet.

Arja Koriseva on ollut viihdemaailman kärjessä yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja hänen laaja-alainen kokemuksensa ihmisten parissa työskentelystä ja esiintymisestä yhdistettynä valloittavaan persoonaan tekevät hänestä todella mielenkiintoisen puhujan.

Arjan luentokonsertti sopii yrityksille, yhdistyksille, oppilaitoksille, työyhteisöjen koulutus- ja virkistyspäiviin. Sisältää lauluja, jotka sopivat luennon teemaan.

Luento on noin 70 min kokonaisuus jossa Arjan mukana on pianisti Minna Lintukangas. Arjan puheen välissä ohjelmakokonaisuudessa musiikkiesitykset tukevat luennon sanomaa ja antavat hetkeksi erilaisen näkökulman ajatuksille ja oivalluksille.

Luento voidaan toteuttaa myös ilman musiikkia.

Tämä luento on ollut menestys ja se on saanut hienoa palautetta yrityksiltä, yhdistyksiltä ja yksittäisiltä kuulijoilta.

Kysy tarjousta ja kerro toiveita sisällön suhteen! Luentokonsertti voidaan toteuttaa myös streamauksena.

Lisätiedot ja varaukset: minna.lintukangas@arjakoriseva.fi