Hyvinvointikoulutus / Esiintymiskoulutus

Arjan esiintymiskoulutus/ hyvinvointikoulutus sopii oppilaitoksille, erilaisten kurssien yhteyteen, yritysten ja työyhteisöjen koulutus- ja virkistyspäiviin. Sisältää myös musiikkia, mukana pianisti Minna Lintukangas.

Arja kertoo käytännön esimerkein, miten sosiaalisissa tilanteissa voi menestyä paremmin, kuinka kohtaat ihmisen ja opit parempaa vuorovaikutusta, miten esiintymisjännityksen saa katomaan, miten lavalla ollaan ja saadaan yleisö kuuntelemaan.

Miten työssä ja arjessa jaksaa? Mistä eväitä ajan jakamiseen perheen ja työn kesken? Millaisia eväitä asiakaspalveluun?

Arja on toiminut yli 30 vuotta viihteen kärkiryhmässä, esiintyvänä taiteilija ja yrittäjänä. Millaisia haasteita hän on yrittäjänä kokenut? Miten hän on yrittäjänä mukautunut muuttuviin tilanteisiin? Miten hän jakaa aikansa perheen ja työn kesken? Mistä hän saa voimaa ja jaksamista työhönsä?

Arja antaa hyviä käytännön neuvoja, miten omaa esiintymistään voi parantaa ja miten mokan voi kääntää voitokseen. Huumori ja ilo ovat tärkeitä lääkkeitä myös tämän päivän kovassa yritysmaailmassa!

Luento on noin 70 min kokonaisuus jossa Arjan mukana on pianisti Minna Lintukangas. Arjan puheen välissä ohjelmakokonaisuudessa musiikkiesitykset tukevat luennon sanomaa ja antavat hetkeksi erilaisen näkökulman ajatuksille ja oivalluksille.

Luennon sisältö ja painopiste räätälöidään tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Kysy rohkeasti tarjousta ja kerro toiveita sisällön suhteen!

Esiintymiset: minna.lintukangas@arjakoriseva.fi