Arja ja Jouni kiittävät – upeaa palautetta kirkkokonserteista!

Kiitos lukuisista kauniista ja kannustavista viesteistä, joita Arja ja Jouni Somero ovat saaneet kesäisistä kirkkokonserteista. Ohessa muutama hieno palaute, jotka ovat saaneet molemmat taiteilijat herkistymään ja tuntemaan, että näitä lauluja ei ole turhaan tallennettu ja ilmoille laulettu. Työ jatkuu, ilolla ja suurella kiitollisuudella. Tervetuloa kuuntelemaan!

 

Kirkkokonserttti Lakeuden Risti 2012, Tangomarkkinat Sjk. lauant.14. 07. -12.
Sinä Arja säestäjäsi kanssa esittitte sellaista huippua josta on välttämätöntä esittää suuret kiitokset. Esiintyminen, laulujen valinnat, kaikki oli viimeistä piirtoa myöden hienosti nähtävillä. Kaunis nainen, upea pukeutuminen, selkeästi kuultava laulu! Olin haltioitunut ja ajoittain liikutettu. Tutussa kirkossa esiintyi enkeli, joka kerta toisensa jälkeen on entisestään parempi esiintyjä! Kiitokset ja siunauksen toivotukset minulta ja monilta muiltakin, joiden kuulin sanovan ihailun sanoja. T: Olavi

 

Hei, kiitos ihanasta konsertista Sysmän kirkossa 12.7. Lauluihin tuli uutta syvyttä ja ulottuvutta Arjan tulkitsemana. Sai uutta voimaa pitkäksi aikaa. T: Virva

 

Kiitos Arja kauniista ja pysähdyttävästä kirkkokonsertista Virolahden kirkossa ma 9.7.12. Olit aivan upea ja ihanat valitut kappaleet, monesti oli kyynelsilmässä. Jouni Somero oli aivan upea pianisti, jonka soittoa voi vain ihailla. Olimme maaliskuussa Saariselällä ja harmittelimme, kun emme päässeet silloin kirkkokonserttiin edellispäivän kotiinlähtömme takia. T: Mari U

 

Lämmin kiitos sinulle Arja ihanasta konsertista Laukaan kirkossa 18.7.
Lauloit ihanasti kaikki laulut ja kyyneleet välillä tulivat.Olin varmaan siellä konsertissa nuorin,mutta ei se haittaa,sillä fanitan sua.
Toivottavasti nähdään pian,ainakin joulun alla jos teette tässä keski-Suomessa konsertteja. Kiitos myös nimmarista ja halauksesta.Olet paras laulaja!
Siunausta Arja!
T:Fanisi Emilia 14.v

Hei Arja. Suuret kiitokset lakeuden kirkon konsertista Seinäjoelta. Erittäin koskettava,puhutteleva tapahtuma. Tällainen 70v paatunut tangonvääntäjäkin sai kyyneleen vierähtämään silmäkulmaan. Illemmalla tuli tippa linssiin ilosta kun katselin esitystäsi lavalla. Olet aivan mahtava ja muuntautumiskykyinen artisti. Siitä Sinulle suurkiitokset. Nähdään lavoilla kesän mittaan.Terveisiä Turusta. Samoin Ykälle terveiset Sinun välittämänäsi.
Nimi: Juhani N

 

Tuhannet lämpimät kiitokset eilisillan konsertista Kangasniemen kirkossa. Sain olla myös viime syyskuun 12. päivänä konsertissanne Saariselällä Pyhän Paavalin kappelissa. Tällaista 68-vuotiasta eläkeläiskirkkoherraa sykähdytti silloin ja jälleen eilen – ei vain taiteilijan viehättävä habitus ja muu ulkoinen esiintyminen – vaan myös sisäinen säteily ja hengellinen sanoma, mikä välittyi kuulijalle hyvin voimakkaasti. Ajattelin kirkon kolmannessa penkkirivissä istuneena, että en saarnoillani ja puheillani ole voinut välttämättä vakuuttaa kuulijoita siten kuin Te välijuonnoillanne toitte esiin oman henkilökohtaisen vakaumuksenne ja toivotitte mukana olijoille Jumalan siunausta. Se kaikki oli todella koskettavaa ja vakuuttavaa. Toivon, että jatkaisitte vain samalla tavalla. Kyyneleet, mitkä tulivat silmiini olivat ilosta ja kiitollisuudesta nousevia.
– Olin muuten vaimoni kanssa maaliskuun lopulla Hämeenlinnassa katsomassa Delilahin.
Sen verran vielä toteaisin, että viikolla 51 tänä vuonna toimin (jos Jumala suo) turistipappina Äkäslompolossa. Onkohan teillä Jouni Someron kanssa silloin siellä Pyhän Laurin kappelissa konsertti?
Hyvää kesän jatkoa, voimia ja siunausta!!
Kangasniemellä 12.7.
Rovasti Seppo Komonen

One thought on “Arja ja Jouni kiittävät – upeaa palautetta kirkkokonserteista!

  1. Kiitos Arjalle ja Jounille tasapuolisesti eilisestä kirkkokonsertista Heinäveden kirkossa. Kirkossa oli hyvin harras tunnelma ja esitetyt laulut tuntuivat sydämessä asti. Levy lähti tietenkin mukaan ja ostin yhdelle uskossa olevalle ystävällenikin oman kappaleensa, mielenkiinnolla odotan, mitä hän levystä tuumaa, jospa saisimme hänestä uuden Arja-fanin joukkoomme. Teidän molempien ammattitaito on huikaisevaa, Jouni otti nuotit esille vasta jossain vaiheessa ja Arjan monipuolisuus ja eläytyminen on omaan luokkaansa. Arjalla oli kyyneleitä silmissään melkein koko ajan, se kertoo aidosta eläytymisestä ja voin kuvitella, miten laulujen sanoma virtaa Arjan lävitse niitä tulkitessaan. Kiitos vielä kerran ja syksyn suunnitelmia jo mielenkiinnolla odottaen, Maria

Vastaa