Kuningatar ja Maestro -kiertue alkaa!

Arja Koriseva ja Riku Niemi Orchestra konserttikiertueelle: Kuningatar ja Maestro-kiertue Suomen suurimpiin saleihin syyskuussa!

kuningatar-ja-maestro-a2-www

Arja Koriseva juhlistaa 25-vuotisjuhlavuottaan näyttävästi. Hän toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa yhteistyöstä kapellimestari Riku Niemen kanssa. Arja kiertää Riku Niemi Orchestran kanssa konserttisaleja syyskuussa ja tarjolla on jotain, mitä ei ole ennen koettu.

– Tahdon tarjota yleisölleni aivan uudenlaisen konserttikokemuksen, jossa yhdistyvät upea musiikki, ikivihreät kappaleet,  iso orkesteri, intohimo, musikaaliteatteri ja huumori. Tiedossa on suurien tunteiden ilta. Olen haaveillut yhteistyöstä Rikun kanssa jo vuosia ja olen onnellinen, että aikataulumme kävivät vihdoin yksiin. Orkesteri on isossa osassa illan konserteissa, samoin karismaattinen Riku, jonka kanssa konsertin suunnittelu on täydessä käynnissä. Olen intoa täynnä! Arja Koriseva toteaa.

Konsertti kantaa nimeä Kuningatar ja Maestro ja ohjelmiston suunnittelu on täydessä käynnissä.

– Tulemme tarjoamaan upeita tangoja, ikivihreitä iskelmäklassikoita, omia kappaleitani vuosien varrelta, musikaali- ja elokuvasävelmiä sekä tietenkin tangoja. Mukana on myös isoja yllätyksiä, jotka liittyvät tapaani esittää kappaleet, Arja toteaa salaperäisesti.

rno

Kiertuepaikkakunnat ja lipunmyynti

23.09. Jyväskylä, Paviljonki (Liput: Lippupalvelu)
24.09. Lahti, Sibeliustalo (Sibeliustalon lipunmyyntiLippupiste)
26.09. Helsinki, Savoy-teatteri (Lippupalvelu)
27.09. Hämeenlinna, Verkatehdas (Verkatehtaan lipunmyynti, Lippupalvelu )
28.09. Turku, Konserttitalo (Konserttitalon lipunmyynti, Lippupalvelu)
29.09. Tampere, Tampere-talo (Tampere-talon lipunmyynti, Lippupiste)

Kuningatar ja Maestro-kiertueen liput tulevat myyntiin keväällä. Seuraa ilmoittelua!

11 thoughts on “Kuningatar ja Maestro -kiertue alkaa!

  1. Huomenta, varmaan hieno esitys tuo Maestron kanssa (vrt. kuvaus), mutta syksyn kiireistä ei tiedä vielä mitään niin olisi ollut kiva jos olisitte saanut sovitettua myös tourin Kuopioon. No – onneksi kuitenkin Aikkua tarjolla täällä sitten lokakuussa, jos ymmärsin oikein. Hyvää kesää kaikille tangosydämmille.

Vastaa