Arja Korisevalta ja Jouni Somerolta ensimmäinen hengellinen levy!

Arja Koriseva ja pianotaiteilija Jouni Somero ovat vihdoin toteuttaneet vuosien haaveen ja tehneet ensimmäisen, yhteisen hengellisen levyn, Arja ja Jouni Kirkossa. Näin Arja ja Jouni kirjoittavat tuntemuksistaan:

“Tänä vuonna se sitten tapahtui!

Yli 15 vuoden suunnittelun jälkeen olemme julkaisseet ensimmäisen yhteisen hengellisen levymme! Emme ole itsekään uskoa tätä todeksi,sillä vuosien vieriessä, saamattomuudestamme muotoutui jo melkoinen vitsi. Monet teistä kuulijoista ovat kannustaneet meitä tähän projektiin ja niin monet kerrat me olemme luvanneet levytoiveenne toteuttaa.Kiitokset teille kaikille luottamuksestanne ja kärsivällisyydestänne! Nyt vain toivomme hiljaa, että vanha sanonta hyvästä suunnittelusta pitää tässä tapauksessa paikkansa.

Laulut ovat ainakin tulleet läheisiksi ja rakkaiksi, sillä olemme esittäneet niitä kirkkokonserteissamme jo yli 19 vuoden ajan. Mukana on varmasti monia tuttuja lauluja, niitä joita itsekin mielelläsi laulat. Laula vain mukana! Sovituksissa olemme pyrkineet levollisuuteen ja siihen, että lauluissa olisi vielä hyvin tilaa sinun omille ajatuksillesikin.

Levy on taltioitu Juvan kirkossa 100 prosenttisenä livelevynä kirkon omaa akustiikkaa mahdollisimman paljon hyödyntäen. Näin ollen se kuulostaa ainakin Arjan aiempaan tuotantoon verrattuna aika erilaiselta. Jouni sen sijaan on tehnyt tämän kaltaisia levytyksiä jo yli 70!

Oli hienoa työskennellä yhdessä taitavan Jouko Aheran kanssa, sillä hänellä on kokemusta tämän kaltaisten äänitteiden tekemisestä jo vuosikymmenten ajan. Lämpimät kiitoksemme hänelle. Kiitokset myös Kaija Serpentiinille Arjan asuista ja Juha Sorrille taidokkaista kuvista.

Suuret kiitokset ansaitsevat ehdottomasti assistenttimme Raija ja Milla. He ovat olleet kaikessa mukana hoidellen käytännön asioita niin,että me olemme voineet keskittyä luovaan toimintaamme. He myös kannustavat ja rohkaisevat meitä aina uusiin haasteisiin.
Sydämestä tulevat kiitokset läheisillemme, jotka rakkaudellaan antavat meille sen elämän syvyyden ja palon, tunteiden kirjon ja ymmärryksen, joiden kautta lauluja tulkitsemme.

Suuri Toiveemme on, että tätä levyä kuunnellessasi voisit ikään kuin istahtaa oman rakkaan kirkkosi penkkiin ajatuksinesi ja tunteinesi. Toivomme jonkun sinussa liikahtavan, Jonkun puhuttelevan sinua…

Rakkautta,
Arja Koriseva ja Jouni Somero”

One thought on “Arja Korisevalta ja Jouni Somerolta ensimmäinen hengellinen levy!

Vastaa