Arja Suomi-filmin sävelin -konserttikiertueelle

Suomi-filmin sävelinSuurta mielenkiintoa herättäneet, suomalaisen elokuvamusiikin tarinaa kertovat Suomi-Filmin Sävelin -näytökset saavat jatkoa. Vantaan Backasen Puimalan kesäteatterissa elokuussa 1.8.2013 ensi-iltansa saanut Suomi-Filmin Sävelin kiertää syksyllä myös 2013 konserttisaleissa. Kiertueella mukana kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva ja konserttilavojen suosikkibaritoni Hannu Lehtonen sekä Juha Tikan luotsaama SF-orkesteri. Ryhmä tuo estradille upean koosteen ikivihreistä elokuvasävelmistä, jotka ovat viihdyttäneet suomalaisia jo vuosikymmeniä.

Ylistävin sanoin yleisöpalautetta saanut Suomi-filmin sävelin kertoo lauluin ja pienin tarinoin kotimaisen elokuvahistorian kulta-ajasta. Konsertissa on mukana teatterista tuttuja elementtejä ja yleisö saa nauttia myös aidoista Suomi-filmeistä otetuista elokuvaotteista. Suomi-Filmin Sävelin -esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Susanna Haavisto.
(Yleisö-palautteita mm. täällä: http://www.magnumlive.fi/katso-suomi-filmin-savelin-videokooste/)

Arja Koriseva kertoo esityksen taustasta:
– Olemme Hannu Lehtosen kanssa laulaneet aika monia SF-säveliä aikaisemmissakin konserteissamme, mutta nyt nekin saavat uutta syvyyttä elokuvahistorian myötä. Hannu on todella loistava samettiääninen Tauno ja SF-orkesterimme aivan huikea! Heidän kanssaan on helppoa heittäytyä elokuvien myötä tunnelmasta toiseen!

Konsertin käsikirjoittaja ja ohjaaja Susanna Haavisto on tehnyt loistokkaan työn sukeltaessaan vanhojen Suomi-Filmien maailmaan:
– On ollut hienoa upota vanhojen elokuvien mustavalkoiseen maailmaan, ja etenkin uskomattoman upeiden klassikko-kappaleiden säveliin. Olen tehnyt myös matkaa lapsuuteen, muistoihin, joissa koko perhe istuutui soffalle katsomaan kotimaista elokuvaa. Olin jo lapsena toivoton romantikko, uskoin jopa, että rokokoo-aika palaa takaisin, ennen kuin täytän 11. Hienointa tässä on ollut nostalginen uppoaminen, suomalaisen mustavalkoisen elokuvan meille perinnöksi jättämien upeiden klassikko-melodioiden “löytäminen”, miten paljon eloon jääneitä upeita kappaleita onkaan!

Syksyn konserttikiertue 2013
ke 18.9. Lahti, Sibeliustalo
ke 2.10. Pori, Promenadikeskus
la 5.10. Turku, Konserttitalo
su 6.10. Hämeenlinna, Verkatehdas

http://www.magnumlive.fi/suomifilminsavelin2013

Pressikuvat: http://www.magnumlive.fi/kuvapankki/galleria/kuvapankki/suomi-filmin-savelin-syksy-2013/
(Pressikuvia voi kysyä myös Lehtikuvasta: http://kuvakauppa.lehtikuva.fi/edoris?tem=www_gallery_f&id=7aa7d42663214464a14d69f0c6472abb&menu=1)

Lipun hinnat 30 € + toimituskulut, ryhmät yli 20 henk. alennus -10%.
Ryhmäliput: MagnumLive, p. 045 256 3009.
Ennakkomyynti:
Pori, Turku Hämeenlinna: Lippupalvelu
Lahti: Lippupiste

Artistien haastattelupyynnöt:
liisa.marjomaki@magnumlive.fi, gsm 050 5254 109

Vastaa