Arjan ja Jouni Someron hengellinen joululevy on täynnä tunnetta!

Arja Koriseva ja pianotaiteilija Jouni Somero ovat tehneet upean Joulukirkossa-levyn, joka on täynnä hengellisiä, jouluisia lauluja.

– Kun teimme edellisen Kirkossa-levymme kesällä Juvan kauniissa ja upeasti soivassa kirkossa, meille tuli aito halu tehdä toinen levy heti perään jouluiseen aikaan kuunneltavaksi. Tätäkin on suunniteltu jo monta vuotta, mutta tänä vuonna molempien kalenterista löytyi oikea aika. Tämäkin syntyi Juvan kirkon kauniissa tunnelmassa. Levylle ovat tallentuneet muun muassa niitä lauluja, jotka ovat kulkeneet jouluissa kirkkokonserteissamme mukana jo vuosia. Lisäksi on mukana uusia tuttavuuksia, kuten Taivas sylissäni ja Tuhat kynttilää. Konstan joululaulun ja Ave Marian tahdoin myös ehdottomasti mukaan, Arja toteaa.

Levyllä vallitsee lämmin tunnelma, jossa soivat Jounin upeat sovitukset ja Arjan lämmin ääni.
– Rakastan joulua ja pidän valtavasti kirkoissa esiintymisestä. Liikutun monesti itsekin näitä lauluja tulkitessani, sillä usein kirkot ovat niin täynnä tunnetta. On rakkautta, kiitollisuutta, iloa, haikeutta ja suruakin. Toivon, että tämä levy ja jouluiset konserttimme antavat ihmisille mahdollisuuden hiljentyä ja löytää joulun sanoma sydämestään, Arja kertoo.

Arja ja Jouni kiertävät tänä vuonna marras-joulukuussa lukuisia kirkkoja viedäkseen ihmisille juuri tätä sanomaa.
– Olet lämpimästi tervetullut konsertteihimme. On meille kunnia-asia saattaa sinut joulun tunnelmaan, Arja ja Jouni toteavat.

Sydämeeni joulun teen -kirkkokonsertit löydät Keikat-sivuilta.

9 thoughts on “Arjan ja Jouni Someron hengellinen joululevy on täynnä tunnetta!

 1. Kiitos tiedosta KRISTA AK, täytyy levy varmaan sieltä tilata!:) Kun nyt näyttää tuo keikkakalenteri siltä etten taida päästä nauttimaan joulukonsertista ollenkaan..:( Mutta ihanaa kun uusi levy ilmestyy kohta, pääsee sitten sen avulla virittäytymään joulutunnelmaan <3 Paljon haleja Aikulle täältä Savonlinnasta.

 2. Uusi joululevy oli myynnissä Varkauden Warkaus-salissa lauantaina, kun Arjalla ja Jounilla oli siellä konsertti. Konsertin ohjelmisto alkoi hengellisemmillä lauluilla tangojen kautta elokuva- ja rakkauslauluihin päättyen jouluisiin tunnelmiin. Konsertti oli tunnelmallinen ja itkeä tirauttaa piti välillä, mikä teki oikein hyvää. Molemmilla taiteilijoilla oli oikein hienot asut ja ne vaihtuivat väliajalla.

  Harmittavasti minulla ei ollut käteistä mukana, joten joululevy täytyy ostaa sitten Kaavin kirkosta, jospa sitten joulutunnelmaa olisi enemmän sekä ulkona, että sydämessä. Jos menette kirkkokonsertteihin, niin varatkaa mukaan 22e. Minusta on mukavampi ostaa levy konsertista/keikalta, niin jää samalla muisto kyseisestä reissusta ja levyyn saa heti nimmarin, jos niitä haluaa.
  Hyvää joulunodotusta ja kirkkokonsertteja kaikille.
  Maria

 3. 11.12.2012

  Kiitos Arjalle ja Jounille lämpimästä joulukonsertista Kouvolan Keskuskirkossa 4.12.2012. :) Oli kiva saada nimmarit Joulukirkossa levyn kansipaperiin ja oli myös kiva toivottaa Arjalle Hyvää Joulua, toki halasin myös häntä :) Joulun tunnetta myös tuleviin joulukonsertteihin ja täytyykin Uuden vuoden aattona Arjaa telkkarista katsoa! :)

Vastaa