Kaunista syksyä kaikille!

Elän jännittäviä hetkiä, monellakin tapaa. Ensi tiistaina 20.10.2015 julkaistaan kirjani, jonka työstäminen on ollut suurin työni ikinä!

Kun istahtaa miettimään elämäänsä syntymästä tähän päivään ja koettaa löytää asioita, jotka ovat vaikuttaneet siihen millainen olen ja miten minusta tuli artisti, on saanut istahtaa melko monta kertaa! Olen selaillut lehtileikkeitä ja valokuvia tuntikausia, viivähtänyt muistoissa välillä hymyssä suin ja välillä ihmetellen kaikkea sitä, missä olen ehtinyt olla mukana.

Onneksi apunani kirjoittamassa on ollut minulle jo vuosien takaa toimittajana tutuksi tullut Hellevi Pouta. Hänen kanssaan olemme keskustelleet tuntikausia, hän on jäsennellyt asioita, laatinut kokonaisuuksia ja ohjannut kirjoittamistani. Meillä on ollut hyvä yhteistyö ja ymmärrys- ja melkoinen urakka. Hellevi sanoikin, että urastani saattaisi tehdä vaikka tutkielman… materiaalia ainakin on rutkasti!

Toivottavasti olemme osanneet kirjoittaa teitä kiinnostavista asioista mielenkiintoisesti ja kenties alalle pyrkiviä kirja ohjeistaisikin artistin ammatista. Kuten kirjan esipuheessa totean, en ole koskaan suunnitellut kirjoittavani kirjaa elämästäni ja nyt tuntuu ihmeelliseltä, että näin kuitenkin kävi.

Elämäni ensimmäiset 50 vuotta on nyt kirjoitettu yhdellä tavalla kirjaksi .On aika ottaa esiin uusi, tyhjä kirja ja aloittaa kirjoittaminen…

Olen istahtanut alas mielenkiintoisen musiikkitiimin kanssa ja innolla heittäydyn nyt uuden musiikin tunnusteluun. On todellakin jo musiikin aika!

Mutta sitä ennen, muistoja ja muisteloita!
Voit tilata kirjaani meiltä toimistolta omistuskirjoituksella ja nimmarilla!
Ohjeet löydät sivuiltani!

Nautitaan väriloistosta ja elämästä💞
Arja

4 thoughts on “Kaunista syksyä kaikille!

Vastaa