Kiitos Arja ja muut upeat ihmiset! On aika jatkaa matkaa!

Olemme Arjan kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä päättäneet, että lopetan hänen assistenttinaan 15.8.2015. Upea 12 vuotta kestänyt matka on tullut siis tässä muodossa päätökseen. Projektikohtainen yhteistyö jatkuu kuitenkin tulevaisuudessa, josta me molemmat olemme hyvillämme!

12 vuotta työskentelyä kiintotähden rinnalla on ollut varsin hienoa aikaa! Olemme tehneet yhdessä menestyneitä konserttikiertueita, tuhansia tanssikeikkoja, suunnitelleet luentoja ja miettineet uusia tapoja tehdä työtä mielekkäästi alati muuttuvalla kentällä. Ja onhan siinä tullut nähtyä Suomi aika moneen kertaan ristiin rastiin! Olen oppinut valtavasti ja olen kiitollinen, että olen saanut oppia Arjan lisäksi muilta suomalaisilta huippuosaajilta, joita olen matkan varrella kohdannut.

Hienoja muistoja on vaikka kuinka paljon. Hauskimmat tulevat aina mieleen ensimmäisenä. Kuten se, miten pysähdyimme jollain keikkareissulla keskellä yötä Arjan kanssa heittelemään lunta tuulilasiin, kun pissapojasta oli loppunut vesi. Meillä sen sijaan oli melkein pissat housussa, kun liukastelimme pientareella vuorotellen. Glamourbisnes, totta tosiaan!

Nyt kuitenkin on aika antaa tilaa jollekin uudelle. Meidän molempien!

Esiintymisasioissa, haastattelupyynnöissä ym. asioissa voi Arjaa lähestyä osoitteella toimisto@arjakoriseva.fi.

Sen vaan vielä sanon, että toista Arja Korisevaa ei ole! Hänen ammattitaitonsa, säteilynsä, asenteensa ja nöyryytensä tehdä artistin työtä palveluammattina on aivan omaa luokkaansa! Mikä mimmi hän onkaan!

Kiitos kaikille mielettömän hienoista vuosista! Nähdään ja kuullaan!

 

Milla Mattila

 

 

 

 

Vastaa