Suomi-Filmin sävelin saa jatkoa

suomifilminsavelin2014

Suomi-Filmin Sävelin ensi-ilta esitettiin Vantaan Puimalan kesäteatterissa Backaksen kartanomiljöössä kesällä 2013 ja näytökset pyörivät täysille katsomoille. Konsertteja nähtiin myös syksyllä 2013 konserttisaleissa suuren menestyksen siivittämänä. Yhteensä takana on tähän mennessä jo viisitoista suuren suosion saavuttanutta musiikkiesitystä ja konserttikiertue jatkuu myös keväällä 2014 ympäri Suomen.

Katso Suomi-Filmin Sävelin -musiikkivideo:
http://youtu.be/kr4AZoUEmcU

Suomi-Filmin Sävelin -konsertissa on mukana kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva ja konserttilavoilta tuttu suosikkibaritoni Hannu Lehtonen sekä Juha Tikan luotsaama SF-orkesteri. Ryhmä tuo estradille nostalgisen koosteen ikivihreistä elokuvasävelmistä, jotka ovat viihdyttäneet suomalaisia jo vuosikymmeniä.

Suomi-Filmin Sävelin kertoo lauluin ja pienin tarinoin kotimaisen elokuvahistorian kulta-ajasta. Konsertissa on mukana teatterista tuttuja elementtejä ja yleisö saa nauttia myös aidoista Suomi-filmeistä otetuista elokuvaotteista. Suomi-Filmin Sävelin -esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Susanna Haavisto.

Konserttikiertue, kevät 2014

Ke 12.3. Kuusankoski, Kuusankoskitalo
Pe 14.3. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
La 15.3. Lohja, Laurentius
Pe 21.3. Savonlinna, Savonlinnasali
La 22.3. Kuopio, Musiikkikeskus
Pe 28.3. Jyväskylä, Paviljonki
La 29.3. Järvenpää, Järvenpää-talo

Konsertit alkavat klo 19.00.

Arja Koriseva on palkittu niin musiikistaan kuin tv-töistään. Lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen listalla. Hänet on palkittu myös Kaikkien aikojen tangokuningattarena. Monitaituri Arja on nähty lukuisilla musikaali- ja teatterilavoilla, puhumattakaan tanssilava- ja ravintolakeikoistaan, joita on vuosien varrella kertynyt tuhansia.

Hannu Lehtonen on hurmaavaääninen, suurten tunteiden tulkki ja myös taitava diplomisaksofonisti. Hannu on musiikin monitaituri ja niinpä myös esiintymispaikkoja on vuosien varrella ollut monenlaisia: suuria konserttisaleja, teatterilavoja, kirkkoja ja tanssiravintoloita. Muistetaanpa hänet tangoprinssinä ja Itsenäisyyspäivän Linnanjuhlien esiintyjänäkin.

Konserttissa musiikista vastaavat ammattimuusikot, eli konsertissa nimekseen saanut SF-orkesteri:

  • Pekka Kuorikoski (kosketinsoittimet, viulu)
  • Tuomas Kesälä (piano, haitari)
  • Jarmo Nikku/Jari Nieminen (kitara, banjo, mandoliini)
  • Juha Tikka (bassot, trumpetti)
  • Vesa Aaltonen (rummut)
  • lisäksi Hannu Lehtonen soittaa saksofoneja ja perkussioita

Suomi-Filmin Sävelin -tapahtuman sivut:
www.magnumlive.fi/suomi-filmin-savelin/

One thought on “Suomi-Filmin sävelin saa jatkoa

Vastaa