Suuri Tangomusikaali tien päällä!

Arja Koriseva, Saija Tuupanen, Hannu Lehtonen ja Tommi Soidinmäki valloittavat musikaalikomedialla seuraavaksi konserttilavat. Tänään startti tapahtuu Lahden Sibeliustalon lavalta ja matka jatkuu Hämeenlinnan Verkatehtaalle, Savonlinna-saliin, Mikkelin Mikaeliin ja viimeinen näytös on 18. marraskuuta Kuopion Musiikkitalossa.

Luvassa hulvaton tarina pariskunnista, joiden miehet päättävät lyödä vetoa siitä, pysyvätkö vaimot uskollisina, vaikka matkalla sattuisikin houkutuksia… Ohjelmistossa kaikki tunnetuimmat tangot mm. Rannalla, Vie meidät rakkauteen, Tulisuudelma, Satumaa ja monia muita. Argentiinalaista tangoa, mm.iki-ihana Yo soy Maria, tulkitsee Angelika Klass. Musikaalin koreografia on Marjo Vartelan ja Henna Syväojan käsialaa.Kapellimestari Juha Venäläisen tango-orkesteri säestää ja viihdyttää.

Musikaalin tuottamisesta vastaa Operettiteatteri Bravo.

Lippuja voi kysellä Lippupalvelusta ja/tai konserttitalojen omasta lipunmyynnistä. Tervetuloa viihtymään tämän hauskan ja hyvää mieltä tuovan musikaalin pariin!

4 thoughts on “Suuri Tangomusikaali tien päällä!

  1. Suuren suuri kiitos, ihana musikaali joka parani loppua kohden! Juuri Savonlinnasalista tulleena voin suositella lämpimästi<3 Arja vaan oli taas niin ihana ja rooli sopi hänelle niin hyvin:) Tommi Soidinmäki meinasi tosin viedä jalat alta;) Väliaikatapaaminen Aikun kanssa oli vielä ekstraa<3 kiitos, kiitos ja kiitos! Nyt jaksaa taas. :D Haleja.

  2. Kiitos kiitos vielä kerran Suuresta Tangomusikaalista Kuopion musiikkikeskuksella. Olitte ihania ! Pureuden nyt myös siihen hankkimaani Aikun; Kirkossa uutuus CD:n. Saa nähdä selviytyykö ilman kyyneleitä. Hyvää lähestyvää “Satumaa” aikaa <3

    1. Nyt sitä on parina iltana kuunneltu. Täytyy sanoa että hyvää kannatti odottaa. Hieno Cd; koskettava avaus, kappaleet etenivät mukavasti tasapainossa eteenpäin aihepiirissään kuten arvaatte mm. ylitystä, armoa, rauhaa, varjelusta, uskosta ja ja ja lohdutukseen. Muuten hieno sinetti päätöskin. Itte tykkäsin ehkä eniten raidat 10 ja 14. Mitä itkuun tulee niin en tunnusta, no ok, ehkä siinä raita 4:n kohdalla, vähän miesparkakin saa herkistyä. Suosittelen ehdottomasti tätä “Kirkossa” äänitettä.

  3. Vaikka kävin katsomassa Tangomusikaalin kesällä, niin tottakai se piti nähdä uudelleen, kun kiertue ystävällisesti kotikulmille saapui. Susanna oli ystävällisesti hommannut fanijoukolle ryhmäliput ja paikat eturivistä tietenkin.
    Kuopion musiikkikeskus oli melkein täynnä, mikä oli erittäin positiivinen asia. Musikaali oli hyvin viihdyttävä ja kesti toisenkin katsomiskerran. Ystäviäni, joita olin saanut tulemaan musikaaliin asti, tykkäsivät myös vähän erilaisesta esityksestä.
    Kiitos, kun tulitte Kuopioon.

Vastaa