Terveiset Sallasta!

Pian on viikko vierähtänyt täällä Lapissa tunturikappeleissa Jounin kanssa konsertoiden. Ihanasti ovat ihmiset olleet liikkeellä ja suunnanneet kulkunsa konsertteihimme. Saariselkä, Levi, Ylläs…ehdin hieman ulkoillakin,mutta patikkaretken tein täällä Sallassa. Oli todella rentouttavaa ja rauhaisaa; huikea väriloisto!

Konserttimme oli lähtölaukaus Sallan Rykimäviikolle, joten se oli täynnä rakkauslauluja.Torniossa esiinnymme Joentalossa ja kiertue päättyy Pyhän Revontulikappeliin.

Kesä on ollut aivan mahtava! Alkukesäni oli rauhallinen ja pidin lomaakin. Juhannuksesta alkanut tanssikesä Fortunan eli Minnan ja miehien kanssa, kuten usein sanon, oli vauhdikas ja meni aivan liian nopeasti! Onneksi muutama tanssikeikka heidän kanssaan on vielä tänä vuonna jäljellä.

Ensi kesään suuntaammekin teemalla “nostalgia ja perinteiset lavatanssit”…tästä lisää tuonnempana.

Jounin kanssa teimme viime kesän malliin kirkkokonsertteja tiekirkoissa ympäri maan ja nautimme kovasti.Perustimme omat facebook-sivutkin,joten tykätkää… Jouni päivittää niitä kuvien kera ahkerasti!

Elokuu kului Backaksen Puimalassa ja kuluikin ihanasti! Suomi-Filmin sävelin oli onnistunut kokonaisuus kaikkinensa: Susannan käsikirjoitus valaisi kotimaisen elokuvamusiikin helmien taustaa sanoin ja kuvin. Tikan Juhan johtama huikea orkesteri heittäytyi nostalgiaan kunnianhimoisesti nauttien.Hannun kanssa saimme tulkita osin meille jo tuttuja lauluja ja toisaalta jotain ihan uuttakin. Paljon oli elokuvahistoriassa muistettavaa,mutta tuostakin haasteesta opimme paljon! Hannu on niin taitava ja kokoajan tilanteissa läsnä! Hän valloitti taatusti hurjasti uutta kuulijakuntaa hunajaisella äänellään ja taiturimaisella fonisoitollaan. Onneksi saamme jatkaa tätä kokonaisuutta tämän syksyn aikana ainakin Lahdessa,Turussa,Porissa ja Hämeenlinnassa.

Tulkaa mukaan!

Haluan lähettää lämpimät kiitokset Backaksen kartanon henkilökunnalle hyvästä ilmapiiristä ja kestityksestä!

Syksy on alkanut juuri niinkuin toivoin: aurinkoisena ja lämpimänä. Näin voisi jatkua vielä pitkään ja sitten voisikin suoraan tulla kaunis lumipeite ilman loskavaihetta…pääsisi vaikka retkiluistelemaan. Muutoinkin täytyy kyllä ottaa tarmokkaampi ote kuntoiluun kesän lekottelun jälkeen.

Kävelkää tekin sydämen puolesta,kuten Mannolan Pirkon kanssa kampanjoimme. Becel maksaa oikeasti 10 centtiä naisten sydänterveyden tutkimiseen jokaisesta kävellystä kilometristä, joten rekisteröitykää mukaan! Olen yrittänyt miettiä hurjasti sitä, miten mitata tanssijoiden matkamäärä tanssi-illan aikana: tulisi huikeasti kilometrejä hyvään tarkoitukseen…saa ideoida kanssani!

Tulkaa jäseniksi ja kampanjaan tosi tärkeän asian puolesta!

Syksy etenee sekalaisen tekemisen merkeissä ja vuosi päättyy perinteisiin joulukonsertteihin. Tänä vuonna suurin osa on kirkkokonsertteja Jounin kanssa.

Ensi vuosi onkin sitten 25 -v juhlavuosi!Tuntuu aivan hurjalta, kuinka vuodet voivat vieriä näin nopeasti! Nyt on aika ideoida kaikkea ihanaa ensi vuodelle ja siinä sinä  voit auttaa minua heittämällä ajatuksia ja toiveita…

On aika jatkaa täällä ruskaretkeä ja hieman lomailla ensi viikolla.

Kiitokset kaikille ihanasta kesästä! Nautitaan yhä lisääntyvästä kirpakkuudesta ja väriloistosta, vuodenajat on oikeasti suuri rikkaus, vaikka toki toivoisi kesän olevan pidempi…

Kuullaan ja ennenkaikkea nähdään!

Ilolla,

Arja

Vastaa