Tervetuloa Arja Korisevan uusille sivuille!

Kaikkien aikojen Tangokuningatar, kiintotähti ja viihdetaiteilija Arja Koriseva on viihdyttänyt kuuntelijoitaan jo yli 30 vuotta. Tänä päivänä hänen estradejaan ovat musikaaliteatterit, kirkot, tanssilavat, luentosalit ja konserttisalit. Hän tekee työtä sydämellä ja suurella rakkaudella, etsien koko ajan uusia haasteita tuodakseen yleisölleen hienoja elämyksiä. Arja Koriseva tietää olevansa kutsumusammatissaan, johon hän suhtautuu nöyrän kiitollisena, edelleen uteliaana ja tietäen, että vielä on paljon annettavaa.

Sivuilla on muutamia uusia ominaisuuksia: vois esim. lisätä keikkakalenterista keikkoja omaan sähköiseen kalenteriisi. Keskusteluforum entisessä muodossaan tuli tiensä päähän – jatkossa voit kommentoida uutisia ja päiväkirjamerkintöjä suoraan jutun alle. Uusimmat kommentit näkyvät koko ajan sivun oikeassa reunassa.

Täältä löydät tietoja hänen esiintymisistään, kuulumisistaan ja luonnollisesti myös yhteystietomme. Olet lämpimästi tervetullut seuraamme.

18 thoughts on “Tervetuloa Arja Korisevan uusille sivuille!

 1. Hienot on sivut! Tyylikkäät. Harras toiveeni olisi, että kuvia olisi vielä enemmän. Nythän nuo kuvat on pääosin jo tuttuja. Olisipa ihana saada sivuille vanhojen levyjen yhteydessä otettuja studiokuvia. Varmasti niitäkin jossain olisi, sun muita promokuvia. Ja vaikkapa jotain esiintymistallenteita.. Itse nimittäin tykkään todella paljon katsoa Arjan kuvia ja kun itse olen hänen matkassaan kulkenut vuodesta 1991, niin vanhat kuvat olis nostalgisia! Terkkuja Arjalle ja Millalle!

 2. Ihan kivat mutta jäin kaipaamaan keskusteluosiota… Just tuolla autotallia siivosin ja monta laatikollista löytyi Arjasta vanhoja juttuja lehdistä leikattuina, on kansioissa ja ilman. Jos jotakuta kiinnostaa niin pikkuhintaan nuo voisin myydä. Ovat pölyisiä mutta juttuja löytyy ihan alkuvuosilta -89 alkaen.

 3. Syysterveiset sivuilla vierailijoille ja Aikku office! Juu, hienot sivut on mutta hiukan järkyttyneenä olisin kaivannut sitä keskustelupalstaa. Noh, kaikesta vanhasta ei voi aina pitää kiinni joten pakko alistua linjapäätökseen. Toisaaltaan onhan tämä vastaava vaihtoehto :) Hei muuten: Kuka pyörittää FB:ssa Aikun sivuja? Eipä täältä Kallaveden rannalta muuta kuin sitä Kuopion keikkaa odotellen. Työntäyteistä syksyä itse kullekin… Nähdään ko. siellä! terv: v-p

  1. Kiitos viesteistänne. Kuvittelin jo, että olisin vastannut Minnan viestiin, mutta se ei ole tänne päivittynyt. Kyllä, Koitto on mennyt konkurssiin ja lopettanut toimintansa. Sitä se konkka yleensä tarkoittaa, valitettavasti.
   Tanssikeikkoja tai ylipäätänsä muitakaan keikkoja ei tällaisella aikataululla valitettavasti kalenteriin saada, mutta onpahan nyt Arjalla aikaa olla kotona, levätä, olla perheen kanssa ja suunnitella tulevia.
   Ja Pekka, kiitos palautteesta. Keskustelupalstaa voimme edelleen pohtia, mutta emme halua enää, että ilkeämieliset “fanit” kirjoittavat nimimerkkien suojissa tekstejä, joista voisi pahimmillaan tehdä poliisitutkinnan … Katsotaan, mitä voimme tehdä.
   Mukavaa viikkoa kaikille. T:Milla

 4. Tuolla FB:n puolella eräs henkilö kirjoittaa näin:

  Heitämpä idean! Olisiko joillakin kiinnostusta perustaa “Aikku” keskustelupalsta jonnekin nettiin kun nykyisiltä sivuilta se puuttuu. Siellähän lähes kaikki kommentointi tapahtuu lähinnä vain Aikun suuntaan eikä niinkään fanien ym kesken ja toimii positiivisenä mainontana Aikulle. Esimerkiksi vanhat kunnon keikkaraportit loistavat poissaolollaan. Netistähän saisi ilmaisia pohjia vaikka kuinka paljon. Voisi olla vapaasti kaikkien käytettävissä mutta tarvittaisiin varmaankin muutama valvoja sinne ylläpitämään ja moderoimaan sekä sensuroimaan tarvittaessa sitä. Mitä mieltä olette? Onko tarvetta? On sitä ainakin virallisilla sivuilla kaipailtu!

  Kehittelen ideaani jos saan hyväksyvän vastauksen Aikun suunnalta

 5. viite 25.9.12: Mitäs faneja ne mukamas on että pitää “peitetyn puumerkin” takaa jotain P-tä kirjoittaa toisista. Ja monesti ilman käsitystä, tietoa tms. perustetta. Taitaa vaan meillä Suomessa olla tämä mm. naapurikateus tai pahoinvointi niin yleistä ettei kohta ole millään rajoja. Itsekkin järkytyin äskettäin tuolla Suomi 24 piste fi puolella omista alani jutuista, harmi vaan, että tosi törkeä ja perusteeton valehdeltu tieto oli ollut esillä yli 1vuoden ajan. Kyllä kyrsi sanon suoraan. Joten lukijat muistakaa käydä aika ajoin kattoo sieltäkin oman alanne juttuja, varsinkin silloin kun kyse subjektista henklöityvästä alasta. Ett tämmöistä.

Vastaa