Uusi kappale ‘Leipää, lempee, lämpöö’

Arja Koriseva 2016
Kuva: Jouni Harala

Suomen rakastetuimpiin taiteilijoihin ja viihdyttäjiin lukeutuva Arja Koriseva tekee odotetun paluun uudella singlellä “Leipää, lempee, lämpöö”. Kappale on Mariskan, Mikko Tammisen ja Väinö Walleniuksen säveltämä ja Mariska on tehnyt siihen tekstin. Sovituksesta vastaa Rauli Eskolin. Kappale julkaistiin 17.6., ja Arja esittää sen miljoonayleisölle Tangomarkkinoiden finaalin karsinnassa, joka lähetetään suorana TV1:ltä klo 21.00 alkaen.

Kuuntele kappale tästä!

Vuonna 1989 Tangokuningattareksi kruunattu Arja Koriseva on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisiin positiivisella ja valloittavalla karismallaan ja samalla vakiinnuttanut asemansa yhtenä maamme suosituimmista taiteilijoista. Hän on pitkän, lähes 30 vuotta kestäneen uransa aikana julkaissut yli 15 pitkäsoittoa, joista seitsemän on myynyt vähintään kultaa ja platinalevyjä on kertynyt neljä. Hänen esikoisalbuminsa “Arja Koriseva” on myynyt yli 100 000 kappaletta. Arja on tehnyt lukuisia loppuunmyytyjä konserttisalikiertueita, joulukonserttikiertueita sekä kirkkokonsertteja ympäri Suomen, hänen10-vuotistaiteilijajuhlavuotensa huipentui liki loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla: Enkelin Silmin-suurkonsertti taltioitiin MTV3:lle ja sitä seurasi huikeat vähän vajaa miljoona katsojaa.

Laulajanuransa ohella Koriseva on ollut mukana monissa eri tv-tuotannoissa sekä näytellyt lukuisissa teattereissa ja musikaaleissa, kuten Sound Of Music, My Fair Lady ja Herrasmieshuijarit.Hän on myös pitänyt artistikursseja sekä luennoinut positiivisuudesta ja jaksamisen avaimista arjessa ja asiakaspalvelutyössä.

Arja Koriseva on eittämättä yksi maamme suosituimmista tähdistä: Hänet on palkittu niin musiikistaan kuin tv-töistään, lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen luettelossa ja hänet on palkittu myös “Kaikkien aikojen tangokuningattarena” (1997).

Keikkalavoille Arja palaa juhannusaattona Syvälahden lavalla Kangasniemessä.

Tulevia esiintymisiä:
24.6. Kangasniemi, Syvälahti
25.6. Lappeenranta, Iitiä
2.7. Sonkajärvi, Eukonkannon Sm
8.7. Seinäjoki, tangomarkkinat
9.7. Seinäjoki, Ristin kirkko
9.7. Yläne, Valasranta
10.7. Turku, Uittamo
21.7. Pylkönmäki, Kirmot
22.7. Somero, Esakallio
23.7. Rauma, Salamakallio
30.7. Mäntsälä, Suurlava
6.8. Vilppula, Vehkakoski
7.8. Toivakka, Wäärälä
13.8. Teuva, Kaarihovi
16.-17.8. Eckerö Line
20.8. Savitaipale, Säänjärvi

Haastattelut ja lisätiedot
Liina Rislakki
liina.rislakki@sonymusic.com
Puh. 040 706 0286

Esiintymiset
Minna Lintukangas
minna.lintukangas@arjakoriseva.fi

Vastaa